مرکز پاسخگویی 24 ساعته ☎ 1527

پرستار در منزل سلامت اول

مشاوره رایگان خدمات اعزام پرستار

نگهداری از کودک بیش فعال

نگهداری از کودک بیش فعال

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

فهرست مطالب

برای کمک به کودک با بیماری بیش فعالی چه چیزی را باید بدانید؟

کودکان بیش فعال معمولا در انجام کارهای عملی، توانایی در فکر کردن و برنامه ریزی، سازماندهی کارها، کنترل انگیزه ها و تکمیل کارها مشکل دارند. پس بهتر است شما همچنانکه فرزندتان به تدریج توانایی انجام کارها را به دست می آورد او تشویق کنید و در این مسیر، از یک پرستار بچه حرفه ای کمک بگیرید.

زندگی با کودک بیش فعال می تواند خسته کنننده و گیج کننده باشد. اما والدین می توانند با نگهداری از کودک و مراقبت از او به فرزندشان کمک کنند و علایم و نشانه های بیش فعالی را کم کنند. می توان به کودک کمک کرد تا با چالش های روزانه کنار بیاید. از او بخواهید که انرژی اش را روی کارهای مثبت بگذارد و شما با نگهداری از کودک برای او و خانواده آرامش بیاورید.

هرچه زودتر مشکل فرزند خود را تشخیص دهید، فرزندتان شانس بیشتری برای موفقیت در زندگی خواهد داشت. با یاد داشته باشید کودکی بیش فعال که شما را نادیده می گیرد، آزار می دهد یا مایه ی خجالت شما می شود، عمدا این کار را نمی کند. کودکان بیش فعال هم دوست دارند که آرام بنشینند، اتاق خود را مرتب کنند و هرکاری که والدین از آنها می خواهند را انجام دهند. اما نمی دانند که چطور این کار را انجام دهند. داشتن بیماری بیش فعالی همانقدر آزار دهنده است که سرو کار داشتن با بیش فعال آزار دهنده است. اگر این را به یاد داشته باشید، حمایت و نگهداری از کودکتان را بهتر انجام خواهید داد. با صبر، دلسوزی و حمایت می توان دوران کودکی بیش فعال را مدیریت کرد، در حالیکه خانه ی خوشحال و با ثباتی دارید.

نکاتی که برای نگهداری از کودک بیش فعال و حمایت از تمام اعضای خانواده ی کودک باید بدانید:

1.درست تشخیص دهید. مهم است که با یک مرکز نگهداری از کودک در ارتباط باشید تا به درستی تشخیص دهید که آیا فرزند شما دچار بیش فعالی است یا مشکل دیگری دارد. مشکلات سلامتی دیگر مثل اختلال در تیروئید و اختلال در شد هم می تواند باعث بروز مشکلات رفتاری مشابهی شود. این مشکلات باید مداوا شوند تا بهترین شرایط برای نگهداری از کودکتان فراهم شود.

اگر فکر می کنید فرزندتان مشکلات رفتاری دارد مهم است که برای نگهداری از کودکتان با کسی که در مورد بیش فعالی آگاهی دارد، مثلا روانپزشک یا روانشناس صحبت کنید.

2- آموزش ببینید. هنگامی که بیماری بیش فعالی در کودکتان تشخیص داده شد، مهم است که شما و فرزندتان در مورد این اختلال بدانید. دانستن دلایل و نشانه های بیش فعالی میتواند از سرزنش هایی که والدین و فرزندان به خود می کنند را کم کند. مردم باید بدانند که این بیماری ریشه ژنتیکی و اختلال عصبی دارد و به نحوه نگهداری از کودک ربطی ندارد. دکتر چاپلChappell) ) پیشنهاد می کند که بهتر است اطلاعات خود را از سازمان های معتبر مثل سازمان روانپزشکی آکادمی آمریکایی کودک و نوجوان مبتلا به بیش فعالی دریافت کنید.

3- با مدرسه همکاری کنید. تنها کار کودک در زندگی اش درس خواند و یاد گرفتن است. پس مهم است که این کار را به بهترین نحو انجام دهد. کودکی با مشکل بیش فعالی می تواند تا حد زیادی با حمایت اطرافیان و جایگیری در مناسب ترین سطح آموزشی پیشرفت کند. والدین با مهیا کردن نیاز های فرزندشان می توانند نگهداری از کودکشان را به خوبی انجام دهند.

4- انتظارات خود را تغییر دهید. موفقیت را دوباره تعریف کنید و انتظاراتتان را بر اساس توانایی فرزندتان مشخص کنید. در مورد اهدافی که فرزندتان می تواند به انها برسد فکر کنید و به مقدار زیادی او را تشویق کنید. ممکن است کمی طول بکشد تا فرزندتان به آنها برسد. در این مسیر به او سخت نگیرید.

5-یک رویکرد بلند مدت برای مدیریت شرایط ایجاد کنید. کودک بیش فعال به یک برنامه ی بلند مدت نیاز دارد. حدود 60 درصد از کودکان بیش فعال در سنین بزرگ سالی نیز با مشکلاتی روبرو خواهند بود. اگر کودکانی که علایم بیش فعالی در آنها مشاهده شده درمان نشوند در آینده هم شرایط مطلوبی نخواهند داشت. انتخاب اینکه کودک بیش فعال را درمان نکنید، تصمیمی نیست که به راحتی بگیرید. باید توجه داشته باشید که هر انتخابی برای درمان و نگهداری از کودک بیش فعال باید مناسب باشد. همچنانکه کودک با مشکل بیش فعالی بزرگ می شود و از مرحله ای وارد مرحله دیگری می شود، نگهداری از کودک باید طوری تنظیم شود تا انها در مسیر درست در جهت مدیریت این بیماری پیش روند.

6-مدیریت رفتار. درک کودک و پذیرش خود را آگاهانه در فرزندتان شکل دهید. بحث در مورد پذیرش مسئولیت کارها و رفتارها در نهایت به کودک کمک می کند که مستقل تر شود.

7- از خودتان مراقبت کنید. تنها به فکر نگهداری از فرزندتان نباشید، از خودتان هم مراقبت کنید. از هر کسی که می توانید از مربی ،درمانگر، گروه های حامی، کلاس های آنلاین یا گروهی از دوستان نزدیک کمک بگیرید. اگر با کسی که واقعا شما را درک می کند در ارتباط باشید، به شادمانی و موفقیت بیشتری دست می یابید.

8-مثبت فرزند پروری کنید. برای بهتر کردن نحوه نگهداری از کودکتان، توانایی های او را تشخیص دهید و آنها را تحسین کنید. به جای اینکه همیشه در حال تصحیح اشتباه های او باشید روی کاری که او به خوبی انجام می دهد تمرکز کنید. او را باور داشته باشید تا او نیز خودش را باور داشته باشد.

0 0 رای ها
امتیاز خود را ثبت کنید
guest
0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

مشاوره رایگان خدمات اعزام پرستار